INFO
 CAFE DE ZON
 ACTIEF
 BERICHTEN ETC.
 COMMUNICATIE

                                                                    Sitemap                           Disclaimer                          Privacy                                                                                                                                                       ©GJR2010                                                                                                                                                                                       

Het kan zo’n dag zijn

Food/Drinks

Gelegen op een unieke locatie zijn wij een ontmoetingsplaats voor jong en oud. De Zon is een bele-ving. Dit  gevoel accentueren wij graag met ons royale aanbod van dranken, hapjes, heerlijke brood-jes en nog véél meer!

                                 Zie onze kaart...

Welkom op de site!

Hier vindt u alles terug over ‘Café De Zon’. Drie woorden die de afge-lopen eeuwen een begrip zijn ge-worden in de oude Hanzestad Hasselt. ‘t Is alom bekend dat De Zon meer is dan alleen een café.  U zult op deze site zien waarom!

                                            Over ons...

Biljart & Darts

Zo gezellig als in het café kunnen we het op deze site niet maken. Dus uit die computer en kom naar De Zon! Lekker ff wat drinken, een kaartje/biljartje leggen, darten of gewoon gezellig  ouwehoeren. Bil-jarten kan bij ons ook in clubver-band.      We hebben 2 verenigingen!

Evenementen

Wij houden van spontaniteit en gezelligheid. Daarom organiseren we regelmatig thema-avonden. Of het nu een biljart-, kaart- of darttournooi betreft, een mossel- en bokbieravond of een hallo-weenparty etc: het pakt altijd weer succesvol uit!

                                           Lees meer...

Foto-galerij

De mooiste en grappigste gebeur-tenissen worden regelmatig door ons en jullie op de gevoelige plaat vastgelegd. We hebben een over-zicht gemaakt van deze bijzondere momenten.                               

Groepsbezoek etc.

Heeft u speciale wensen of wilt u met een groep Café De Zon bezoe-ken.  Neem dan a.u.b. contact met ons op. Samen kunnen we dan bekijken wat de mogelijkheden zijn. Op verzoek kunnen we evt. afwijken van de openingstijden en bijvoorbeeld de menukaart .

 Evenementen
Klik hier voor meer info!

Zoeken in website:

Nu:                     Hits:

 Ga naar overzicht...

         Biljart

Het biljart, onmisbaar in het klassieke, bruine café! Bij ons kun je zowel recreatief spelen als in wedstrijdverband. Café De Zon heeft de weelde om de thuisbasis van twee verenigingen te zijn. Deze teams vormen samen een evenwichtig geheel. Aan de ene kant is er: ‘BC De Zon’, het team van de heren, en aan de ander kant hun tegenhanger: de dames van ‘TiedZat’. Nieuwsgierig? Klik op de afbeeldingen om naar hun afzonderlijke sites te  gaan!

 

 

V  SLUITEN

BC De Zon

TiedZat