INFO
 CAFE DE ZON
 ACTIEF
 BERICHTEN ETC.
 COMMUNICATIE

                                                                    Sitemap                           Disclaimer                          Privacy                                                                                                                                                       ©GJR2010                                                                                                                                                                                       

On-line Darts

Gooi je drie pijltjes in het dartbord, als het even kan in de triple, dubbel of bullseye! Laat zien dat jij kan omgaan met dartpijltjes en dat je kan darten als een grote; ben jij de nieuwe Phil Taylor?

                              

                              Speel hier on-line!

Tac-Tic

Bij dit spel wordt slechts gebruik gemaakt van de nummers 10 t/m 20 en de Bullseye.

 

De bedoeling is 3 of 5 x elk nummer te gooien, waarna tevens op de nummers gescoord kan worden zolang de tegenstander deze nog niet  “dicht”  heeft.

Heeft de tegenstander ook 3 of 5 x het zelfde nummer dan is zo'n nummer "dicht" en telt verder niet meer mee in het spel.

 

De speler die als eerste alle nummer en de Bullseye heeft volgegooid en tevens voorstaat in score wint de partij.

Darts

Darts

We beschikken over twee dart-banen. Zin om gewoon een potje te darten met vrienden en/of colle-ga’s?  Kom naar Café De Zon! Dart-pijlen zijn eventueel aan de bar verkrijgbaar en,  zo nodig, kunnen we je de regels van de verschillen-de spelvarianten uitleggen.

501 & 301

Bij dit speltype starten beide spe-lers met een gelijk aantal punten, afhankelijk van het gekozen spel-type. De bedoeling is om met 3 darts een zo hoog mogelijke score te werpen en deze af te trekken van het start totaal om zodoende het eerste op nul te komen. Om te kunnen winnen dient als laatste echter een dubbel gegooid te worden die overeenstemt met het resterende aantal punten.Bij deze spelsoort is het dus van belang om op tijd te weten welke dubbel te gooien aantal punten overblijft en welke persoonlijke voorkeur geniet. Tevens telt de Bulls-eye (dubbel roos) 50 als dubbel voor het beëindigen van het spel.BV: restant 40 punten = dubbel 20 of 1x 20 en dubbel 10 enz. Dus 2 punten is de laagste stand die nog deelbaar is. Wordt er meer geworpen dan de vereiste dubbel, dan vervalt de beurt en werpt de tegenstander.
BV: is het restant 32 punten en werpt met 31, meer dan 32 of geen dubbel om op nul uit te komen dan wordt dit gezien als "NO SCORE" en blijft het restant 32 en is de tegenstander aan de beurt.

 

Wat is er te doen?

Zoeken in website:

Nu:                     Hits: