INFO
 CAFE DE ZON
 ACTIEF
 BERICHTEN ETC.
 COMMUNICATIE

                                                                    Sitemap                           Disclaimer                          Privacy                                                                                                                                                       ©GJR2010                                                                                                                                                                                       

Het kan zo’n dag zijn

Food/Drinks

Gelegen op een unieke locatie zijn wij een ontmoetingsplaats voor jong en oud. De Zon is een bele-ving. Dit  gevoel accentueren wij graag met ons royale aanbod van dranken, hapjes, heerlijke brood-jes en nog véél meer!

                                 Zie onze kaart...

Welkom op de site!

Hier vindt u alles terug over ‘Café De Zon’. Drie woorden die de afge-lopen eeuwen een begrip zijn ge-worden in de oude Hanzestad Hasselt. ‘t Is alom bekend dat De Zon meer is dan alleen een café.  U zult op deze site zien waarom!

                                            Over ons...

Biljart & Darts

Zo gezellig als in het café kunnen we het op deze site niet maken. Dus uit die computer en kom naar De Zon! Lekker ff wat drinken, een kaartje/biljartje leggen, darten of gewoon gezellig  ouwehoeren. Bil-jarten kan bij ons ook in clubver-band.      We hebben 2 verenigingen!

Evenementen

Wij houden van spontaniteit en gezelligheid. Daarom organiseren we regelmatig thema-avonden. Of het nu een biljart-, kaart- of darttournooi betreft, een mossel- en bokbieravond of een hallo-weenparty etc: het pakt altijd weer succesvol uit!

                                           Lees meer...

Foto-galerij

De mooiste en grappigste gebeur-tenissen worden regelmatig door ons en jullie op de gevoelige plaat vastgelegd. We hebben een over-zicht gemaakt van deze bijzondere momenten.                               

Groepsbezoek etc.

Heeft u speciale wensen of wilt u met een groep Café De Zon bezoe-ken.  Neem dan a.u.b. contact met ons op. Samen kunnen we dan bekijken wat de mogelijkheden zijn. Op verzoek kunnen we evt. afwijken van de openingstijden en bijvoorbeeld de menukaart .

 Evenementen
Klik hier voor meer info!

Zoeken in website:

Nu:                     Hits:

 Ga naar overzicht...

Computercursus voor senioren

Geestelijke gestoord!

Aquariumpje

FF vlug naar de apotheek!

Workshop over liefde en relaties

Een schizofreen is nooit alleen!

Rappers Delight

V  SLUITEN