INFO
 CAFE DE ZON
 ACTIEF
 BERICHTEN ETC.
 COMMUNICATIE

                                                                    Sitemap                           Disclaimer                          Privacy                                                                                                                                                       ©GJR2010                                                                                                                                                                                       

Over ons

Gastronomie

Zowel binnen als buiten op ons (verwarmde) terras kunt u genieten van een prima kop koffie, een lekker drankje en/of een hapje. Onze keuken biedt een ruime variatie aan soepen, snacks en andere gerechten.

Sfeer

Café De Zon is stijlvol en warm ingericht. Dominant in het Interieur, met klimaatbeheersing, zijn het fraaie biljart, de bar en een gezellige zithoek. Buiten is een ruim terras met ongeveer 60 zitplaatsen. Grote parasols bepalen daar het beeld. Bij volle zon is het dus mogelijk om een prima plekje in de schaduw te bemachtigen en bij regen zit u heerlijk droog.

Personeel

Onze personeelsleden vormen sa-men een enthousiast en gastvrij team dat u graag wilt ontvangen en tevens, met plezier, zorg wil dragen voor een aangenaam ver-blijf bij ons.

 

                                    Graag tot ziens!

 

Culinair

Café De Zon heeft een uitgebreide menukaart. Het meest bekend, en in het oog springend, zijn onze vers gebakken broodjes belegd met onder andere heerlijk gerookte zalm, fijne roomkaas, pastrami en verschillende salades.

                                           Lees meer...

Onze Missie

Kwaliteit, gastvrijheid en klant-vriendelijkheid. Dat zijn de peilers van onze dienstverlening en dat is wat u van ons mag verwachten. Elke keer weer!

 

Wij zijn onze klanten tot dienst door constante verbetering van de kwaliteit en door continue ver-hoging van het bezoekerscomfort na te streven.  

 

Ook een goed professioneel niveau van de medewerkers is onont-beerlijk. Ons personeel bepaalt immers de service die klanten ervaren en zijn daarom de sleutel tot het succes van onze dienst-verlening.

Wat is er te doen?